سنسور القایی Autonics استوانه ای سه سیمه PR18-5DN
PR18-5DN از سنسورهای القایی سری PR از برند Autonics می باشد، این سنسور به شکل استوانه ای قطر 18 میلی متر رزوه دار بوده و فاصله دید آن حداکثر 5 میلی متر است، این سنسور القایی دارای سه سیم بوده و جنس بدنه آن فلزی است.
هیچ امتیاز پاداش برای این محصول وجود ندارد.
محصولات مشابه
مشتریان وفادار
با خرید هر محصول ، بن تخفیف هدیه می گیرید و در خرید های بعدی تخفیف شگفت انگیز دریافت میکنیدسوالی دارید ؟
در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید ، در خدمتتان هستیمراهنمای خرید آنلاین
راهنمای کامل خرید از سایت را مطالعه نمایید و خریدی آسوده و امن را تجربه نماییدشرایط و ضوابط استفاده
قوانین و مقررات خرید از وب سایت الکترو ملل رو را مشاهده و خریدی آسوده داشته باشید.
توضیحات اجمالی سنسور القایی آتونیکس (Autonics) استوانه ای سه سیمه PR18-5DN
سنسور مجاورتی یا همان پراکسیمیتی شامل سه زیر مجموعه با نام های سنسورهای القایی(Inductive Sensor)، سنسورهای خازنی(Capacitive Sensor) و سنسورهای مغناطیسی(Magnetic Sensor) هستند در واقع جایگزین بسیار جدیدی برای میکروسوییچ های مکانیکی به حساب می آیند.
این سنسورها به صورت غیر تماسی هستند و دارای سرعتی بسیار بالاتر نسبت به نسل قبل خود میکروسوییچ های مکانیکی هستند. از آنجا که سنسورهای مجاورتی تقریبا بدون قسمت متحرک بوده اند، فرسایش آن ها کم و متناسب با آن طول عمری بیشتر نسبت به میکروسوییچ دارا هستند. سنسور های مجاورتی از نظر IP (مقاومت در برابر ذرات جامد و مایع) نیز دارای مقاومت بیشتر و بالاتری هستند و به این خاطر دلیل گستره کاربرد بیشتری نسبت به میکروسوییچ ها دارند. این سنسورها با اینکه دارای مدارات الکترونیکی هستند ولی در برابر نویز مقاوت خوبی داشته و نویزهای بیرونی در محیط تاثیر نا چیز و اندکی بر عمکلرد آنها دارد.
مشخضات ظاهری سنسور القایی آتونیکس (Autonics) استوانه ای سه سیمه PR18-5DN
سنسورهای القایی Inductive Sensor از جمله سنسورهای مجاورتی Proximity Sensor می باشند. این سنسورها قابلیت دیدن اجسام فلزی در فاصله معینی را دارند و به همین خاطر به آنها حسگر حساس به فلز نیز گفته می شود. سنسورهای القایی با توجه به نحوه عملکرد آنها که بر اساس ایجاد یک میدان الکترومغناطیسی در خارج از سنسور است به عنوان سنسور الکترو مغناطیسی نیز شناخته می شوند.
سنسور القایی به دلیل تنوع بالا در شکل و ظاهر و ویژگی های مختلف در صنایع گوناگون در مکان های مختلفی قابل استفاده می باشند. سنسور القایی به شکل های استوانه ای، مکعبی، حلقه ای و یو (U) شکل ساخته می شوند. البته باید دقت داشت با توجه به تولید سنسورهای جدید، باید انتظار دیدن اشکال جدید از این نوع سنسورها را نیز داشت.
روش کار سنسور القایی حساس به فلز
همانطور که بیان شد سنسور القایی برای تشخیص اجسام فلزی به کار می رود و حضور جسم غیر فلزی را تشخیص نمی دهد. خروجی این سنسور ها می تواند جهت فرمان مستقیم به رله ها، شیرهای برقی، سیستمهای اندازه گیری و مدارات کنترل الکتریکی استفاده شود. سنسورهای حساس به فلز بر اساس اصل ECKO Eddy Current Killed Oscillator ساخته شده اند. در سنسورهای استوانه ای این میدان مغناطیسی از قاعده استوانه و در سنسورهای مکعبی از قسمتی که با علامت ضربدر مشخص شده خارج خارج می گردد
سنسورهای القایی یا الکترو مغناطسی از چهار بخش مهم و اساسی با نام کویل (سیم پیچ)، نوسان ساز، مدار اشمیت تریگر و یک مدار خروجی تشکیل شده است. نوسان ساز، یک مدار القایی خازنی (LC) تنظیم شده است که یک فرکانس رادیویی تولید می کند. میدان الکترومغناطیسی تولید شده توسط نوسان ساز به وسیله ی سیم پیچ از جلوی سنسور خارج می شود.
مشخصات فنی سنسور القایی آتونیکس (Autonics) استوانه ای سه سیمه PR18-5DN
هر سنسور بسته به نوع ساختی که دارد از مشخصه هایی فنی ساخته می شود که با آنها می توان به ویژگی های آن در مدار پی برد. سنجش نوع عملکرد آنها در یک پروژه به تک تک خصوصیات موجود در ان بررسی می شود. سنسور PR18-5DN سنسوری با قطر و یا سطح مقطع 18 میلیمتری است که به کمک آن فلزاتی که تا فاصله 5 میلی متری خود قرار بگیرند را حس و متناسب با مدار خود که NPN است مدار را به سرعت پس از مشاهده سنسور خواهد بست و عملیات را اجرا می کند. که در اصطلاح به آن NO به معنای نرمال کلوز گفته می شود.
سنسورهای القایی از نظر تعداد سیم
دو سیمه: این دسته از سنسور القایی به دو صورت AC , DC هستند که همانند کلید عمل می کنند و یک سیم برای تغذیه سنسور و دیگری به عنوان خروجی است. بدین صورت که مثبت یا منفی (فاز یا نول) یکی به صورت مستقیم نصب و دیگری از مدار سنسور میگذرد که بنا به مدل سنسور درخواستی مدار را باز یا بسته می کند.
سه سیمه: خروجی ترانزیستوری دارای 2 حالت PNP (مثبت) و NPN (منفی) می باشد و دو حالت نیز در عملکرد خود دارد که با عنوان "NO" ( در حالت عادی مدار باز) و "NC" (در حالت عادی مدار بسته) موجود هستند. بنابراین برای سنسورهای القایی سه سیمه حالات زیر قابل تصور هستند.
- PNP-NO
- PNP-NC
- NPN-NO
- NPN-NC
چهار سیمه : سنسورهای القایی 4 سیمه دارای دو کنتاکت باز و بسته هستند.
برق و صنعت بین الملل (الکتروملل) نمایندگی آتونیکس در ایران آماده ارائه خدمات مشاوره، فروش و توزیع تجهیزات اتوماسیون Autonics در ایران می باشد. جهت مشاوره و خرید با مشاورین فروش این مجموعه تماس حاصل فرمائید. برای مشاهده سایر سنسور های القایی می توانید از صفحه انواع سنسور های القایی استفاده کنید، همچنین می توانید با استفاده از فیلترهای موجود کالای مورد نظر خود را از بین انواع سنسور های القایی انتخاب کنید.
کاتالوگ سنسور سری PR آتونیکس
کاتالوگ سنسور القایی سری PR آتونیکس-انگلیسی
فـایل های ضمیمه (680.1k)راهنمای کاربر
راهنمای کاربر سنسورهای القایی استوانه ای سه سیمه DC آتونیکس-انگلیسی
فـایل های ضمیمه (420.52k)اصول کارکرد سنسور
اصول کارکرد سنسورهای مجاورتی آتونیکس-انگلیسی
فـایل های ضمیمه (743.62k)کاربرد سنسورهای مجاورتی آتونیکس
کاربرد سنسورهای مجاورتی آتونیکس-انگلیسی
فـایل های ضمیمه (640.96k)جدول کد سنسورهای القایی آتونیکس
جدول کد سنسورهای القایی آتونیکس-انگلیسی
فـایل های ضمیمه (267.93k)راهنمای استفاده صحیح سنسور PR
راهنمای استفاده صحیح از سنسورهای القایی سری Autonics PR-انگلیسی
فـایل های ضمیمه (666.13k)